Warning: Parameter 1 to wp_default_scripts() expected to be a reference, value given in /var/www/madov.net/public_html/wp-includes/plugin.php on line 601

Warning: Parameter 1 to wp_default_styles() expected to be a reference, value given in /var/www/madov.net/public_html/wp-includes/plugin.php on line 601

Warning: session_start() [function.session-start]: Cannot send session cookie - headers already sent by (output started at /var/www/madov.net/public_html/wp-includes/plugin.php:601) in /var/www/madov.net/public_html/wp-content/themes/photography/header.php on line 11

Warning: session_start() [function.session-start]: Cannot send session cache limiter - headers already sent (output started at /var/www/madov.net/public_html/wp-includes/plugin.php:601) in /var/www/madov.net/public_html/wp-content/themes/photography/header.php on line 11
Bryllupspakker - Madov Photography

Fotografering

Vores standard bryllupspakker dækker fra vielse til vals, men har I ønsker herudover, fx. stemningsbilleder ved brudens forberedelser, eller en helt speciel opgave, giver vi gerne et tilbud på dette.

Redigering

Efter brylluppet udvælger vi de bedste billeder, og redigerer og beskærer dem individuelt. Hvis I har bestilt et album, udarbejder vi et udkast til layout til jeres godkendelse, og alle de færdige billeder leveres også digitalt, i farve og sort/hvid.

Personligt billedgalleri

Når jeres billeder er færdige, sender vi et link til jeres personlige online galleri. Her kan I downloade billederne eller bestille print, samt dele dem med familie og venner.

Planlægningsmøde

Alle vore bryllupspakker indeholder et planlægningsmøde. Mødet kan holdes hos jer, eller på den location I har valgt til jeres bryllupsportrætter. Vi plejer at holde mødet ca. en måned før bryllupsdagen.

Bryllupsalbum

Vi anbefaler at I bestiller et eksklusivt bryllupsalbum, så minderne fra jeres store dag er bevaret i mange år fremover. I har mulighed for at opnå 1.000,- kr. i rabat på albummet, hvis I bestiller det inden brylluppet. Der er mange valgmuligheder, og på planlægningsmødet får I rig lejlighed til at se de forskellige muligheder.

Reserver i god tid

Vores kalender bliver som regel fyldt op i løbet af foråret, så vi anbefaler at reservere i god tid. Vær opmærksom på, at vi opkræver et depositum når I bestiller en bryllupsfotografering.

Du kan vælge mellem tre standard bryllupspakker


– men husk du altid kan ringe til os på 51 39 30 22 hvis du har andre ønsker, så sammensætter vi det helt rigtige tilbud til dig!

 • Silver
 • Kr.4.995,-
 • Dækning af vielse og portrætter *
 • Gruppebilleder med nærmeste familie
 • Bryllupsportrætter on-location
 • 1 stk. 18x24 Hahnemühle FineArt Print **
 • Transport Jylland og Fyn
 • Personligt planlægningsmøde
 • ca. 100 digitale billeder, farve og sort/hvid ***
 • Bestil her
 • Diamond
 • Kr.9.995,-
 • Dækning fra vielse til vals *
 • Gruppebilleder med nærmeste familie
 • Bryllupsportrætter on-location
 • 1 stk. 18x24 Hahnemühle FineArt Print **
 • Transport Jylland og Fyn
 • Personligt planlægningsmøde
 • ca. 300 digitale billeder, farve og sort/hvid ***
 • Bestil her

* fotograferingen starter 30 minutter før vielsen, og fotograferingstiden skal være sammenhængende. Ved Gold pakken slutter fotograferingen kl. 18.00, ved Diamond pakken efter brudevalsen, dog senest kl. 00.30. Ekstra timer faktureres til kr. 895,- Husk at bestille mad og drikke til fotografen ved Diamond pakken, helst afsides i forhold til festlokalet.

** jeres billeder leveres i et online galleri, hvor I kan købe ekstra print eller indrammede billeder, til favorable priser. Der kan desuden opgraderes til en bryllupspakke med bryllupsalbum og yderligere print. Der ydes 1.000,- kr. rabat på bryllupsalbum der bestilles inden brylluppet. Kontakt os for prisliste og yderligere info.

*** antallet af billeder er angivet ud fra et almindeligt bryllup i en dansk kirke, og kan variere ved andre situationer, fx. borgerlige vielser. Digitalfiler leveres i str. 13x18cm. Ved bestilling af bryllupsalbum medfølger alle redigerede billeder i fuld opløsning.

Alle priser er inkl. moms. Der tages forbehold for prisændringer og trykfejl

Tag os ikke på ordet

Se hvad vores kunder siger


Ring + 45 51 39 30 22 hvis du gerne vil være den næste tilfredse kunde!

Stine & Henrik
Tak for din fine professionelle indsats i lørdags til vores bryllup. Det var en fornøjelse at have dig med, vi følte os i trygge hænder og i godt selskab.

Stine & Henrik
Karin & Mark
Vi har netop modtaget vores bryllupsbilleder i stilfuld indpakning - og de er simpelthen så gode! Tak for et super arbejde og god service :-)

Karin & Mark
Anna & Kira
Stort tak for at tage billeder til vores bryllup. Jeg kan helt klart anbefale Madov Photography. Ikke alene fik han os til at føle os godt tilpas, så fotograferingen er noget, vi kan mindes med glæde, men vi fik også nogle fantastiske billeder ud af det!

Anna & Kira
Katarina & Ulrich
Vi havde glæden af Martins arbejde den 7. juni 2014. Det var en rigtig god oplevelse, hvor han havde mange gode ideer til forskellige billeder, og han var meget lydhør overfor vores ideer. I kirken lagde vi slet ikke mærke til ham, og vi havde god mulighed for bare at nyde ceremonien. Det endelige resultat var rigtig godt og han sendte dem rigtig hurtigt til os.

Katarina & Ulrich